BIFs Venner
 
I Bjerringbro IF’s forskellige udvalg har vi konstateret, at vi desværre bliver færre og færre hænder til at klare flere og flere opgaver.
Vi oplever at flere og flere har svært ved at binde sig til fx trænerposten, der er bundet op påfaste tidspunkter og faste dage.
Men vi oplever også mange, der gerne vil hjælpe hvis de kan –vi skal bare spørge. Det kan være til nogle af vores arrangementer eller påde enkelte hold. Bare det er en overskuelig og afgrænset opgave.

Vi har gået og leget lidt med tanken om at have en ”medhjælper” bank at trække på, når vi skal have løst nogle af de praktiske opgaver der er klubbens regi.
Denne bank vil vi kalde ”BIFs Venner”.

Tanken med ”BIFs Venner”er, at medlemmer får en mail, når klubben har opgaver, hvor vi har brug for hjælp. Såkan folk selv melde sig på, hvis de har mulighed for at hjælpe. Der er ikke krav om at man kan hver gang eller hvor mange gange man skal melde sig. Det er helt frit.
Opgaverne kunne være udskiftning af bander, servering på Grundfos til deres julefrokost, en kioskvagt eller maling af klubhuset. Fælles for alle opgaverne er, at vi hygger os undervejs med både lidt tørt og vådt.

Vi håber at ”BIFs Venner”på sigt, bliver så hyggelig at være med i, at man selv påeget initiativ laver nogle hyggelige aktiviteter, som er til gavn for det gode miljøi klubben.
Der er ikke aldersbegrænsninger eller lignende i ”BIFs Venner”. Det er for alle med interesse omkring klubben, som ønsker at bidrage og være en del af et fællesskab.

Hvis vi har vakt lidt interesse hos dig og det nu viser sig, at du gerne vil melde dig som medlem af ”BIFs Venner”såvil vi gerne at du mailer,
NAVN, ADRESSE, MOBIL NUMMERsamt MAILADRESSE til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Når vi har modtaget nogle tilmeldinger, vil vi lige samle folk til et møde omkring det praktiske.

Håber vi ses

Copyright © 2017. All Rights Reserved.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account